2
Izrada klasiéni fotografija

Izrada fotografija

Moderno doba doneleo je trend da se sve češće najlepši trenutci zabeleže kamerom mobilnih uređaja. Međutim najdraže fotografije  nisu sigurne na vašim telefonima, CD-ovima ili hard diskovima jer su svi ovi mediji podložni kvarovima zbog kojih možete ostati bez svih podataka na njima a samim tim i bez dragih, više godina starih, uspomena.

Mi smo tu da ne dozvolimo da do toga dođe!  Izradi fotografije u željnim dimenzijama,  sačuvaj najlepše uspomene od zaborava, stavi ih u album koji ćeš i kroz mnogo godina moći da prelistaš sa svojim najbližnjima.

 

Pošalji nam svoje fotografije putem našeg sajta

25 kom fotografija izrada
50 kom fotografija izrada
100 kom fotografija izrada

Pošalji nam svoje fotografije putem WeTransfer-a

Tvoje fotografije nam možeš poslati i putem popularnog servisa za slanje podataka – WeTransfer-a. Ukoliko koristiš mobilne uređaje najbolje je da preuzmeš WeTransfer aplikaciju, a ako koristiš računar klikni na dugme “WeTransfer Slanje” potom dodaj svoje fotografije klikom na dugme “Add files”.

U polje “Email to” unesi našu email adresu fotopokloni.rs@gmail.com

U  polje “Your email” unesi svoju email adresu.

U polje “Message” unesi svoje podatke: adresa (gde želiš  da budu dostavljene fotografije), broj telefona za kontakt, format fotografija (dimenzija slika (10×15,13×18…), vrsta papira (mat ili sjajni)

Zatim klikneš na dugme “Transfer” i time završavaš slanje fotografija.

Nakon prijema tvojih fotografija kontaktiraćemo te u vezi detalja isporuke

0
    0
    Tvoja Korpa
    Korpa je prazna! Nastavi sa kupovinom